Frontend webudvikler

Location:
Midtjylland, Jylland, Denmark
Date Posted:
16-06-2017

Details:

Norconsulting DK, søger på vegne af mellemstort IT Konsulenthus en dygtig Webudvikler.  Du vil blive en del af et team på ca. 55 kompetente og engagerede ansatte på forskellige kontorer i DK. Min kunde er en velfungerende og dynamisk organisation, hvor der hersker en uhøjtidelig omgangsform og et godt socialt samvær i et miljø, hvor den enkeltes trivsel og udvikling er i fokus. 

Jobbet:
Du vil komme til at arbejde som frontend-udvikler på deres eget udviklet CMS, der har indbygget interaktion til Microsoft Dynamics NAV (ERP). Du vil sammen med projektledere og kunder udvikle online løsninger på baggrund af kundens standard løsning.
Du vil i tæt dialog med kunden sætte dig ind behov og ønsker og efterfølgende designe, udvikle og bistå med implementeringen af løsningen. Du vil arbejde bredt på kundeprojekter og i øvrigt indgå i et tæt samarbejde med dine kollegaer i udviklingsteamet og øvrige forretningskonsulenter.

Du tilbydes:

  1. Et spændende job der udfordrer dine faglige- og analytiske kompetencer
  2. Et job med et stort selvstændigt ansvar
  3. Gode kompetente kollegaer at sparre med
  4. På baggrund af tæt samarbejde med Microsoft, ligger min kunde helt fremme med viden og erfaring med de nyeste teknologier.
  5. Spændende opgaver for kunder i hele landet
  6. En lønpakke, der forhandles ud fra dine kvalifikationer.
    • Pakken indeholder udover løn også pensionsordning samt en række andre goder

Din baggrund
Du har en uddannelsesmæssig baggrund inden for webudvikling og er fortrolig med begreber som HTML, CSS, Less/Sass, JQuery, Bootstrap og .NET.
De fortrækker at du har minimum 2 – 3 års erfaring med webudvikling, men dette er ikke et krav. Det er desuden en fordel, hvis du har arbejdet med SQL, online handel/salg via B2C, B2B eller webbaserede sælgerløsninger.

Som person er du procesorienteret, analytisk, struktureret og udadvendt. Du er imødekommende, troværdig og positiv. Du har en høj grad af forretningssans og du er gennem en lyttende og engageret adfærd den ideelle sparringspartner for vores projektledere og kunder. Du er målrettet, løsningsorienteret og typen, som ser udfordringer frem for begrænsninger. Sidst, men ikke mindst har du et stort personligt drive og din indstilling er konstruktiv og præget af samarbejdsvilje - og så er du i besiddelse af en god portion humor! 

Interesseret?
Send dit CV i dag til Lisa Bakkendorf Larsen, Norconsulting DK e-mail: lisa.b@gnorcon.com
For spørgsmål vedrørende stillingen kan du med fordel henvende dig på Tlf; +45 50 11 52 51. 

Alle henvendelser bliver behandlet fortroligt. 
 


this job portal is powered by CATS