Salesforce Specialist

Location:
Søborg, København, Denmark
Date Posted:
06-06-2017

Details:

Har du lyst til at skabe succesfulde Salesforce.com-løsninger og har du en stærk forretningsforståelse? Så bliv en del af Corpital teamet og hjælp os med at rådgive vores kunder, så de får CRM-løsninger i verdensklasse.
Kan du sætte Salesforce ind i forskellige sammenhænge, formår du at udvikle løsninger, der gør arbejde og forretningsgange mere enkle, trives du som rådgiver og finder du det naturligt at udfordre vores kunder for at opnå de bedste resultater, så vil du stortrives i Corpital som Salesforce Specialist.

Daglige opgaver vil typisk bestå af følgende:

80% af tiden arbejder du ude ved kunderne. Du deltager i udviklingsarbejdet fra a-z på eksisterende og kommende løsninger til virksomheder i forskellige brancher sammen med resten af Corpitals team.
Du arbejder selvstændigt som rådgiver med at afdække kundernes forretningsgange og udfordringer. På den baggrund skaber du efterfølgende løsninger, der virker og opleves som både effektive, enkle, og dermed fantastiske.
Dine primære opgaver bliver at:
  • Udføre analyse og specifikation
  • Designe, konfigurere, udvikle og implementere Salesforce-løsninger
  • Teste og dokumentere løsninger
  • Varetage support, hvis brugerne har spørgsmål eller oplever fejl i deres Salesforce løsninger
  • Sparre med Corpitals øvrige team om løsninger, der integrerer Dynamics NAV og Salesforce.com
  • Sparre med kundernes primære Salesforce ansvarlige
  • Være teknisk tovholder på større og mindre løsninger.

Du kan Salesforce.com til fingerspidserne og har en stor forretningsforståelse

Du kan din Salesforce.com og det er helt naturligt for dig at interessere sig for de sammenhænge, som dine løsninger skal bruges i. Har du erfaring med ledelse af udviklingsprojekter i Salesforce.com, er det et ekstra plus.
  • Du har minimum 2- års hands-on erfaring med Salesforce konfiguration og gerne erfaring med Apex programmering.
  • Certificeringer er ikke et krav, men det forventes, at du er villig til at blive certificeret indenfor Salesforce universet og holde dig løbende opdateret på retningen som Salesforce.com udvikler sig i.
  • Du trives i en travl hverdag og formår til at bevare overblikket, når der er mange bolde i luften.
  • Du er ansvarsbevidst, overholder deadlines og er god til at kommunikere.
  • Du er en team-player men trives samtidigt med at arbejde selvstændigt under ansvar.
  • Du taler og skriver flydende dansk og kan begå dig på engelsk.

Vi tilbyder

Du bliver en del af Corpitals dygtige konsulentteam, hvor vi lægger vægt på at udveksle erfaringer, sparre og komme med inputs. Vi mødes ugentligt på Corpitals kontor i Søborg.
Personalemæssigt tror vi på, at samarbejde og værdiskabelse er nøglen til succes. Vi er ildsjæle, der elsker vores arbejde, og vi kender vores metier. Vores konsulenter er passionerede med høj faglig ekspertise, og vi holder os up-to-date inden for relevante teknologier og tendenser.
Der bliver lagt vægt på den enkeltes mulighed for selv at tage ansvar, og der er fokus på karriereudvikling. Vores team er innovativt, nysgerrigt og vidensbegærligt. Arbejdsmiljøet er uformelt og præget af tryghed, tillid og anerkendelse samt masser af faglige udfordringer. Hos os skal det være sjovt at gå på arbejde!
Kaffe brygger vi på de bedste bønner fra Kontra Coffee og frokosten spiser vi hos Madhexeriet, som altid laver et lækkert måltid mad baseret på årstidens friske råvarer.  

this job portal is powered by CATS