Microsoft Dynamics NAV Forretningskonsulenter (Produktion/Lager/Logistik)

Location:
Midtjylland, Randers SØ, Denmark
Date Posted:
06-02-2017

Details:

NAV-forretningskonsulenter

Sammen med vores kunder finder vores NAV-team muligheder for at forenkle og optimere arbejdsgange med kosteffektive it-løsninger. Det har vi stor succes med, og derfor søger vi til vores kontor i Horsens endnu en stærk profil, som vil være med til at præge afdelingens udvikling. Vi forventer derfor, at du har et solidt kendskab til Dynamics NAV med erfaringer fra lignende stillinger, hvor du har arbejdet med NAV-løsninger i minimum 3 år. Du skal både være i stand til at arbejde selvstændigt og ansvarligt samt indgå i samarbejder med resten af huset. Der indgår ikke personaleansvar i jobbet.

Nøgleopgaverne vil være:
 • Presales aktiviteter, herunder produktdemonstrationer, workshops, detail- og gap-/fit-analyser.
 • Definering og beskrivelse af processer og design, udarbejdelse af kravspecifikationer og detailanalyser med kunder.
 • Rådgivning og sparring med kunden om brugen af Dynamics NAV på ledelsesniveau og i det daglige operationelle niveau.
 • Opsætning af Core Dynamics NAV (Finans, Salg, Køb, Lager, Sag, Service), og udvalgte 3. parts-produkter.
 • At udføre alle opgaver i en kundecase fra workshops, løsningsbeskrivelser, design, og implementering til slutbrugerundervisning.
 • Tilrettelæggelse og planlægning af leveranceforløbet i samarbejde med projektleder.
 • Kvalitetssikring og fejlrettelse.
Vi tilbyder:
Et spændende og udfordrende job med mange muligheder for at sætte sit eget præg på opgaver og dagligdagen. Vi har en virksomhedskultur, hvor der er højt til loftet, og hvor initiativ og gode ideer vægtes højt. Desuden vil du få dedikerede, erfarne og kompetente kolleger i afdelinger præget af godt humør og samarbejdvilje. Løn gives efter kvalifikationer, vi har kantineordning, pension- og sundhedssikring samt en aktiv personaleforening.

Vi lægger vægt på:
At du har forretningsmæssig spidskompetence indenfor enten finans eller produktion og logistik, med fokus på core Dynamics NAV. Du varetager selvstændigt egne kunder, men indgår også ubesværet i teams i forbindelse med større projekter. Sparring med kunderne og afdækning og forståelse af deres behov samt rådgivning om løsningsmuligheder er kendt arbejde for dig. Du har en stærk forståelse for, hvordan kundernes forretning er og hænger sammen. Du er vant til at tænke i processer og udbytte/værdi for kunderne, value proposition, ROI og TCO. Desuden kan du arbejde med SureStep-metoden i relation til NAV-projekter.

Som person ønsker vi en kollega, som:
 • Trives i et job med stor fleksibilitet og indflydelse på egen arbejdssituation.
 • Har en analytisk og struktureret tilgang til sine arbejdsopgaver og at sætter kvalitet over alt andet.
 • Følger op på sine sager og får dem afsluttet til tiden samt har drive og selvstændighed i sit arbejde.
 • Har et udadvendt væsen og en evne til at kommunikere mundtligt og skriftligt med folk på alle niveauer (også gerne engelsk).
 • Kan forhandle på relativt højt niveau.
 
Effektiv IT – sammen
Et IT-hus i Danmark, der kan tilbyde en hel palette af IT-løsninger og -services – fra ERP-systemer til økonomi og produktion til mobility-løsninger, IT-outsourcing og hosting. Vores løsninger er baseret på software og hardware fra nøje udvalgte samarbejdspartnere og leverandører.

Virksomheder er forskellige, har forskellige udfordringer og ønsker og forskellige udgangspunkter i relation til IT. Hos os kan man som kunde vælge netop de løsninger, som man har behov for – hvad enten det er et større projekt, som f.eks. en opgradering eller udskiftning af et ERP-system, eller en månedlig service, som f.eks. hosting af et CRM-system. Vi har også kunder, som vælger at outsource al IT-drift til os.

Vi tror på, at mennesker er den vigtigste faktor i enhver IT-løsning. Derfor møder de i stor udstrækning de sammen specialister gennem projekter og ved kontakt med vores helpdesk. Vi tror også på det tætte samarbejde. Vi rådgiver og sparrer – med vores kunder og med hinanden – med fokus på, hvordan vi kan forbedre processer og bidrage med ideer til, hvordan virksomheder og organisationer kan nå nye mål.
 

this job portal is powered by CATS