MS Senior NAV Developer

Location:
København Ø, København, Denmark
Date Posted:
05-02-2018

Details:

En af Danmarks bedste arbejdspladser søger nye NAV-konsulenter 
 
Vil du være med til at drive en af Danmarks bedste arbejdspladser?  Vores kunde er et rådgivende it-konsulenthus og Microsoft partner, der lige nu tæller 75 medarbejdere, men fortsat vokser. De bor i udkanten af København. 
 
Er du seniorkonsulenten, der kan selv? Er du en erfaren allround Microsoft Dynamics NAV seniorkonsulent med flair for udvikling og motiveres du af at deltage i projektimplementeringer? Har du lyst til at arbejde med nyeste teknologier og stifte bekendtskab med integrationer og add-ons til Supply Chain segmentet?  
 
Du kommer til at arbejde med opgaver som:  
  • Deltage i rollen som udvikler i projektfaser som designfase, implementering og go-live
  • Udvikle og lave tilretninger i Dynamics NAV ifm. kundeprojekter
  • Arbejde selvstændigt med egne kunders projekter  
  • Være ansvarlig for kundedialog- og tilfredshed 
Arbejdskultur for de proaktive:  
Du skal motiveres af en arbejdsplads, der giver dig stort frirum til selv at løse dine opgaver og påvirke forretningens strategi. De er en it-frontløber, der i samarbejde med Microsoft leverer de nyeste teknologier og Dynamics versioner i verden, fx Dynamics 365, Azure og apps. I organisation vil du få adgang til at sparre og samarbejde med deres 50 andre NAV eksperter og udvikle dine kompetencer. Du får desuden en arbejdsplads, der har stor fokus på den enkelte medarbejders ønsker og behov, hvilket betyder at de arbejder for at skabe arbejdsvilkår, der sigter efter den lange arbejdsrelation. En stor del af deres medarbejdere har fejret 10 års jubilæum og der skal både være plads til de karriereorienterede, medarbejdere med mindre børn og seniorer.   

Hvem er de?  
Et rådgivende it-konsulenthus og Microsoft Partner med høj faglighed og fokus på udvikling af medarbejderkompetencer. De har været i markedet siden 2000 og er i dag 75 medarbejdere. De er stolte af at placere sig blandt IT-branchen bedste Arbejdspladser hvert år.  

For mere information ansøg eller kontakt rekrutterings ansvarlig Lisa Bakkendorf Larsen på tlf: +45 50 11 52 51. 

this job portal is powered by CATS