Software Developer - Make applications to the best players in the world!

Location:
Vedbæk, Copenhagen, Denmark
Date Posted:
30-10-2017

Details:

Lav applikationer til de bedste spillere i verden!

 
Har du en passion for .Net Software udvikling? Og vil du gerne have en unik mulighed for at joine et team af højtuddannede programmører, der arbejder på tværs af en bred vifte af nye standarder og værktøjer inden for applikationsudvikling?
 
Du vil være en del af applikationsteamet…. hvor du vil arbejde blandt 20+ højt kvalificerede udviklere i C#, ASP.net og HTML5, samt iOS, Android, Windows klient og server applikationer. Sammen er i ansvarlig for softwareudvikling fra koncept til lancering på tværs af alle sportsgrene. Kort sagt oversætter i sportsdata, der er opfanget af banebrydende radarsystemer, til brugervenlig indsigt og viser data på en række platforme, herunder internt udviklede Windows-, iOS-og Android-programmer.
 
Deres vigtigste tjenester varierer fra at levere 3D Baseball og Golf Ball Flight målinger, til at tilbyde virtuelle kørende intervaller begreber og levere shot data på live-tv-begivenheder.
 
Er du vores nye kollega?
  • Uddannelsesmæssig baggrund inden for datalogi (eller tilsvarende).
  • Du har fremragende kendskab til C#, og stor .net programmering færdigheder.
  • Gerne erfaring inden for WPF/MVVM og arbejdet med Frameworks som Xamarin og ReactJS.
  • Nogle års erhvervserfaring, hvor du har bevist din evne til at levere høj kvalitet og skalerbare applikationer.
  • Erfaring med OOD, agil udvikling, Scrum, Unit testing, design patterns og kontinuerlig integration er et plus.
 
Virksomheden:
Din nye arbejdsgiver udvikler, fremstiller og sælger 3D sports Ball målesystemer og deres teknologier har forandret den måde atleter i praksis maksimere deres præstationer. Udvikling af teknologier både trænere og spillere kan analysere performance med hidtil uset præcision og indsigt. De opererer i sport vertikaler såsom Golf, fodbold, tennis og fodbold, til mere særprægede discipliner som f.eks. de olympiske leges hammerkast.
 
Fælles for dem alle, er deres efterspørgsel efter øjeblikkelige, præcise og pålidelige data ‘er om ydeevne. I dag anses dette system, for at være verdens førende inden for sports måling og virksomheden har allerede sat branchens standarder for nøjagtighed i både Golf og baseball.
 
Kom og vær en del af en stor international virksomhed med danske rødder og HQ!
Blanding af sport, banebrydende teknologi og stærk vækst gør dette til et unikt arbejdssted. Deres pioner-og iværksætterånd sætter spørgsmålstegn ved status quo, og de bestræber sig på at forblive kundeorienteret, samtidig med at de forfølger deres egne ambitiøse mål.
 
Arbejdskulturen er uformel, men givende. Du vil samarbejde med nogle af de bedste hjerner i DK inden for algoritmer, radar teknologi, computer vision, softwareudvikling, kodning, indlejret software og Hardwareudvikling.
 
Virksomhedens State-of-the-art teknologier er konceptualiseret, manipuleret og udviklet ved at kombinere ingeniør knowhow med en omfavnende og en stadig diversificeret pulje af kulturer og talenter. Virksomheden er et privatejet dansk selskab etableret i 2003. De er 180 mennesker verden over.
 
Interesseret?
Send dit CV til Rekrutterings ansvarlig Lisa Bakkendorf Larsen på lisa.b@gnorcon.com eller giv hende et kald på +45 50 11 52 51!

this job portal is powered by CATS